Autore |
Messaggio |
Sid
|
Oggetto del messaggio: Inviato: 08 giu 2007, 11:01 |
|
 |
DefiKing |
 |
Iscritto il: 24 gen 2006, 18:26 Messaggi: 31751 Località: Contea di Assago (MI)
|
Cafone ha scritto: Sid ha scritto: Cafone ha scritto: Sid ha scritto: Ubambese ha scritto: SID adess el gh'è no, l'è andà a ciapà i sigarett, però el m'ha ditt che torna subit.  Mi fümi no, nàn! À che te se scùnfundet...  ! Cunfundemas no bagaì che se ti te tachi i tò tac chi me taca i me tac? ... ti che te tachet i tac tacat i to tac che mi me tac i mè... Ciar???  Püsse ciar d'inscì, se pö no  ! Te sarett minga un cìcalüster nè!?!? Ma ... FEDE ... al so' minga ... ma ul me pa' quand'seri piscinin al me ciàmave MAGNAMUSC!!! ti se diset... l'era non un cumpliment?!?! 
Vàrda...SIMONE...sù no nànca mì! ....però inscì, a öcc, me par no pròpri pròpri un cumpliment! Anca se magnà i musc, l'è no inscì brütt, me ves definì invece la lur pietànsa  !
_________________ fftò beene, fftò beeene, fftò peer mooriiiir...!  KLIKKACI SOPRA...e mi vedrai (spaventato) in azione  !
|
|
 |
|
 |
Cafone
|
Oggetto del messaggio: Inviato: 08 giu 2007, 11:04 |
|
Iscritto il: 02 mag 2007, 11:52 Messaggi: 9813 Località: Sota ul tec de c? mia
|
Sid ha scritto: Cafone ha scritto: Sid ha scritto: Cafone ha scritto: Sid ha scritto: Ubambese ha scritto: SID adess el gh'è no, l'è andà a ciapà i sigarett, però el m'ha ditt che torna subit.  Mi fümi no, nàn! À che te se scùnfundet...  ! Cunfundemas no bagaì che se ti te tachi i tò tac chi me taca i me tac? ... ti che te tachet i tac tacat i to tac che mi me tac i mè... Ciar???  Püsse ciar d'inscì, se pö no  ! Te sarett minga un cìcalüster nè!?!? Ma ... FEDE ... al so' minga ... ma ul me pa' quand'seri piscinin al me ciàmave MAGNAMUSC!!! ti se diset... l'era non un cumpliment?!?!  Vàrda...SIMONE...sù no nànca mì! ....però inscì, a öcc, me par no pròpri pròpri un cumpliment! Anca se magnà i musc, l'è no inscì brütt, me ves definì invece la lur pietànsa  !
 CHAPOT (su no se ul frances le giust ma ul sens l'è quel) 
_________________    Pimp the OZ!!! Save the WALF!!! Grande il Fabietto!!!
|
|
 |
|
 |
Sid
|
Oggetto del messaggio: Inviato: 08 giu 2007, 11:05 |
|
 |
DefiKing |
 |
Iscritto il: 24 gen 2006, 18:26 Messaggi: 31751 Località: Contea di Assago (MI)
|
Cafone ha scritto: Sid ha scritto: Cafone ha scritto: Sid ha scritto: Cafone ha scritto: Sid ha scritto: Ubambese ha scritto: SID adess el gh'è no, l'è andà a ciapà i sigarett, però el m'ha ditt che torna subit.  Mi fümi no, nàn! À che te se scùnfundet...  ! Cunfundemas no bagaì che se ti te tachi i tò tac chi me taca i me tac? ... ti che te tachet i tac tacat i to tac che mi me tac i mè... Ciar???  Püsse ciar d'inscì, se pö no  ! Te sarett minga un cìcalüster nè!?!? Ma ... FEDE ... al so' minga ... ma ul me pa' quand'seri piscinin al me ciàmave MAGNAMUSC!!! ti se diset... l'era non un cumpliment?!?!  Vàrda...SIMONE...sù no nànca mì! ....però inscì, a öcc, me par no pròpri pròpri un cumpliment! Anca se magnà i musc, l'è no inscì brütt, me ves definì invece la lur pietànsa  !  CHAPOT (su no se ul frances le giust ma ul sens l'è quel) 
BERÈTT, andava ben istèss...  !
_________________ fftò beene, fftò beeene, fftò peer mooriiiir...!  KLIKKACI SOPRA...e mi vedrai (spaventato) in azione  !
|
|
 |
|
 |
Ubambese
|
Oggetto del messaggio: Inviato: 09 giu 2007, 01:54 |
|
|
Uè bestiass siet andat Over Topic..
Like a rolling terùn...